Оствари

КОНТАКТ

Побарајте не на социјалните медиуми. Можете да најдете на линковите подолу

Blagoj Jankov Mucheto (0.52 mi) Strumitsa, Strumica, Macedonia 2400

Работни часови 8:00 AM - 00:00 PM
Недела - Четврток
Работни часови 8:00 AM - 01:00 PM
Петок - Сабота

Call. 034 340 340
Email. admin@shalom.mk

Испрати

ПОРАКА

Дали имате нешто да ни кажете или предложите? Ве молиме не двоумете се да стапите во контакт со нас преку нашата контакт форма.