Погледнете кои се кулинарските трендови на социјалните мрежи

Во последно време, сè почесто почнуваме да следиме профили за храна на социјалните мрежи. Исто така, блогерите кои се „задолжени“ да ни доближат сè повеќе места за храна, како и вкусни трендови, стануваат многу популарни.

На нивните Инстаграм профили, исполнети со секаков вид храна, може да се наполниме со инспирација и веднаш да посакаме да пробаме сè што ќе видиме на нивната трпеза.

Пред крајот на минатата година, имаше едно предвидување за храната која ќе биде хит во 2018.

Па, како потврдување и дополнување на листата, погледнете кои се кулинарските трендови на социјалните мрежи:

Црна храна од здрави состојки Јадливи цвеќиња во различни облици Хавајска „sashimi“ салата со различни видови риба и додатоци Безалкохолни украсени коктели (Mocktail) Чај со крем сирење (Cheese tea) Јајца на око со форма на облаче Замрзнато розе вино (Frosé) Шпагети во форма на крофна Кафе во корнет М. М. | Црнобело

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *