РЕСТОРАН ШАЛОМ и по скоро една година остоење продолжува да го шармира

РЕСТОРАН ШАЛОМ и по скоро една година од своето постоење продолжува да го шармира балканот со својот квалитет и убавина и да ги освојува најзначајните награди.

Синоќа во хотелот Премиер Бест Вестерн-Софија се оддржа третото издание на натпреварувањето „Балкански награди за туристичка индустрија“ на кое РЕСТОРАН ШАЛОМ беше избран за најдобар ресторан на ниво на целиот балкан.

Покрај многуте гости од целиот балкан, на манифестацијата присуствуваше и амбасадорот на Македонија во Бугарија господинот Марјан Ѓорчев.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *