Денес ресторан Шалом беше избран за најуспешен ресторан во Р.Македонија за 2017 година

Денес ресторан Шалом беше избран за најуспешен ресторан во Р.Македонија за 2017 година.

Благодарност до сите вработени кој дадоа допринос за овој наш успех и за министерството за економија кој го видоа тоа во нас. ШАЛОМ

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *