Од

2017

Ресторан SHALOM е основан во 2017 година . Shalom е добро познат по разните варијации од модерна, традиционална храна што го прави познат кај своите клиенти и посетители. Буквално вклучувајќи ги светските трендови на храна, Ресторан Шалом успешно се носи со своите конкуренти од Македонија и Балканот со што годишно се кити со повеќе од 20 Интернационални награди во различни категории. Во 2017 е избран за најуспешен ресторан од Министерството за Економија на Македонија и закитен со максимален број на ★★★★ Ѕвезди , истата година на натпреварувањето „Балкански награди за туристичка индустрија“ РЕСТОРАН ШАЛОМ беше избран за најдобар ресторан на ниво на целиот балкан.

Наши

СТАНДАРДИ

Максимално посветени да ги комбинираните најдобрите готвачи и сервери, и сето тоа во партнерство со нашите гости преку обезбедување на најквалитетна храна и услуги во топло и пријатно опкружување

1. Музика
Традиционална, модерна избрана за сечиј вкус. можете да ја уживате од понеделнк до недела во два термини.
2. Храна
Се грижиме намирниците да бидат здрави и свежи со што нашите клиенти ќе бидат секогаш послужени со најквалитетната храна.
3. Одржување
Се грижиме и за најмалите ситници, секојдневно вметнуваме нови елементи во ентериерот со што ја задржуваме убавата атмосфера за нашите посетители да се чувствуваат како дома.
4. Трендови
Нашиот тим будно ги следи светските трендови во гастрономијата, и сите најнови достигнување во ова поле.

ГАЛЕРИЈА

Постојат многу варијации на храна...